O nama

Kompanija SWISS BRAND osnovana je 10.08.2006. godine.
Sedište kompanije je u opštini Leskovac u mestu Slatina.
Više od 15 godina naša kompanija je prisutna na domaćem tržištu.
Osnovna delatnost kompanije pri njenom osnivanju a i danas je
veleprodaja i maloprodaja malih kućnih aparata.
Generalni smo zastupnik Trisa proizvoda.

Naša kompanija je u godinama koje su iza nas rasla i razvijala se, pa se i naše tržište prostire i van granica naše zemlje, a asortiman naših proizvoda se znatno proširio.

Jedan deo svojih poslovnih kapaciteta kompanija je zadržala na poslovima prodaje malih kućnih aparata, a ostale kapacitete smo usmerili ka veleprodaji i maloprodaji opreme za škole – nastavnih sredstava za sve nastavne predmete – mikroskopa i opreme za njih (Euromex), modele organa, skelete (3b Scientific), opremu za medicinske škole, senzore, optičke setove, modele atoma, DNK modele…

Opremamo škole nameštajem – laboratorijski stolovi projektovani i izrađeni prema datim merama, sigurnosni ormari za hemijske laboratorije, ali u našem prodajnom asortimanu nalazi se i osnovna laboratorijska oprema – laboratorijsko staklo, porcelan, metalni laboratorijski pribor, merni instrumenti.

Svojim klijentima možemo da ponudimo isporuku proizvoda renomiranih svetskih proizvođača laboratorijske opreme.

Cilj našeg poslovanja ogleda se u zadovoljavanju potreba korisnika, uz trajnu brigu o razvoju društvene zajednice i očuvanju životne sredine.

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu, naši su osnovni ciljevi i zadaci.

Kupcima i klijentima želimo da pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas.

Na taj način stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada u tome uspevamo, ali nastojimo da tako ostane i u narednim godinama. Profesionalni odnos prema radu, poštovanje rokova dostave, kao i širok spektar proizvoda koji su u našoj ponudi, razlozi su što kupci ukazuju poverenje kompaniji SWISS BRAND.