Informacije o Uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca. Pristupanjem ili kupovinom na sajtu (pretraživanje, registracija) swissbrand.co.rs, Vi prihvatate i slažete se sa obavezama koje su definisane ovim Uslovima Korišćenja i molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Ukoliko ne prihvatate navedene Uslove Korišćenja, morate da prekinete odmah korišćenje našeg sajta i/ili servisa.

Izmene Uslova Korišćenja

Mi neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadžravamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupaju Ljuljaske.rs. Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtu swissbrand.co.rs  i pristupanjem ili korišćenjem Veb Sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (tekstualni, video i audio materijali, fotografije, logotipi…) su u vlasništvu sajta swissbrand.co.rs. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Vaš nalog

Ukoliko koristite swissbrand.co.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste uneli prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem swissbrand.co.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Ljuljaske.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. swissbrand.co.rs  zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije swissbrand.co.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Lični podaci koje prosledite sajtu swissbrand.co.rs u svrhu dobijanja proizvoda biće tretirane u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na swissbrand.co.rs. swissbrand.co.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na swissbrand.co.rs. Protiv takvih aktivnosti Swissbrand d.o.o može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

swissbrand.co.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, swissbrand.co.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. swissbrand.co.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. swissbrand.co.rs  ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

 

Radno vreme

Online prodavnica swissbrand.co.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

 

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

swissbrand.co.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci swissbrand.co.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

 

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja swissbrand.co.rs.